Qui som i que fem ...

Xarcuters, cansaladers i carnissers de de 1956, coneguts popularment com a Cal Català.

La nostra especialitat es la carn de porc, la seva manipulació i transformació per elaborar tota mena d'embotits, frescos, cuits i curats. Botifarres cuites blanques i negres, catalana, pernil cuit, cap de senglar, xoriço fresc i sec, llonganissa i fuet, salsitxes fresques i botifarra de pagès, hamburgueses de tota mena ...

La nostra millor selecció de carns.

Qualitat i proximitat. Dos valors per nosaltres irrenunciables,. Per aixo la nostra selecció de carns ... 

Carns de porc de Granja Godall, del Solsonès, empresa familiar i productors d'un porc duroc d'una qualitat extraordinària. Han aconseguit tancar el cercle. Conreu propi dels ferratges i cereals, cria i engreix dels animals en granges pròpies, i sacrifici, manipulació i distribució dels porcs i la seves carns des de les seves instal·lacions.

Vedella ecològica de la Vall d'en Bas, amb certificació CCPAE. Boscà Ramadera, explotació ramadera situada al bell mig de la Vall d'en Bas, i criadors de vedella raça llemosina, amb un respecte màxim pel benestar animal i pel medi natural. Tots ell vedells nascuts son fills del propi ramat i ho fan en llibertat, a l'aire lliure, i s'alleten directament de la mare. Una explotació exemplar i una carn boníssima.

Xai ecològic amb certificat CCPAE. de Cal Serrats d'Argençola. Ramaders i pastors del propi ramat d'ovelles i cabres. Els animals pasturen, mengen i crien segons els seus ritmes naturals, i els xais mamen fins l'ultim dia. Segurament una de les carns de xai més bona de la comarca.

Pollastre ecològic amb certificació CCPAE. El Tros, de Mediona. Pollastres criats totalment en llibertat, a l'aire lliure i seguint els seus ritmes biològics naturals, i alimentats nomes amb ferratges i pinsos d'origen ecològic. Pollastres molt bons.

I també: Carn de porc Ral D'avinyo, vedella Angus, i pollastres el Rei del Galliner.

Carta diària de plats cuinats.

Va començar com un complement, però actualment la cuina ocupa una part molt important de tota l'activitat de la nostra empresa. Mes de 20 plats diferents cada setmana, que no es repeteixen la setmana següent, i que donem a conèixer a traves de les nostres llistes de difusió de Whatsapp, cuina de cap de setmana, i de festes, i també per encàrrec ...

Els millors canelons, truites, croquetes, i pizzes de tota mena, i els dissabtes pollastres a l'ast.

I ara un altre repte, aquesta nova botiga on-line ...!!!

Un nou repte ... molts dubtes e incerteses, però igual que els temps que vivim. El COVID ens ha portat canvis a tots, i a nosaltres també. Hem limitat l'horari d'obertura de la botiga física. de moment només obrim els matins. De dilluns a dissabte de 8:00 a 13:30. Aquesta reducció en l'horari ens ha suposat una millora. Ara hi som tots/es a totes les hores i la productivitat es mes alta, i tenim mes temps per pensar... i varem treure del calaix, altre cop, l'idea de tenir una botiga on-line.

Menys hores d'obertura de la botiga física, però 24 hores al dia per 7 dies a la setmana per poder comprar ...!!!